FORMACIÓ DE L’EQUIP

Les mestres del Pa amb Xocolata considerem bàsica la formació continua, els que ens permet avançar a nivell professional i també com a equip.

Actualment estem fent les últimes sessions d’una formació amb la Paola Soggia, mestra i atelierista a les escoles de Reggio Emilia. Aquest curs ens permet imaginar i construir ambients de qualitat a l’escola per aprofundir en el nostre dia a dia.

Us deixem les imatges dels dos matins que hem estat treballant amb els contexts del passadís. Les imatges parlen per sí soles.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada ha esta publicada en formació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s