INVESTIGANT AMB LES RAMPES I LES RODES

Durant un parell de dijous, a la sala hem portat a terme dues sessions d’exploració i d’investigació. A la sala hi han trobat rampes de diferents nivells i materials com tubs, cotxes, rodes de cotxet, pneumàtics de car i de camionets petits, fustes rodones i cercles, per tal que els infants poguessin fer les seves pròpies hipòtesis i descobrir i experimentar per si mateixos les diferents forces que hi intervenen, la força de la gravetat i la força de la inèrcia .

Al llarg de les dues sessions els infants s’han mostrat molt motivats i han experimentat moltíssim amb els diferents materials, fins i tot, amb el propi cos i tant de manera individual com per parelles o en grupets de tres o més.

Un a un, han anat posant a prova les seves habilitats i al mateix temps han anat repetint els mateixos comportaments per tal de comprovar si allò que passava un cop, tornava a passar.

Hi ha hagut infants que durant les sessions han intentat comunicar-se amb els seus companys i companyes per posar-se d’acord o iniciar un joc, també n’hi ha hagut que mentre han fet algunes accions han posat veu a allò que feien com en Guerau Herms que cada vegada que deixava anar un material per la rampa contava fins a tres i xutava o empenyia el material rampa avall tot dient: toma!!! I fins i tot, agafava embranzida.

Aquesta entrada ha esta publicada en abraçades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s