EL MOMENT DE L’ÀPAT

A l’escola bressol, l’estona de l’àpat és un moment de gran importància ja que  de manera progressiva es van desenvolupant molts aprenentatges com la coordinació oculo-manual, l’adquisició de l’autonomia, l’establiment de les relacions socials i  les bases d’una alimentació sana i equilibrada.

Quan l’infant comença a mostrar interès per nous aliments, noves textures, olors i colors… la mestra l’acompanya en les seves descobertes i  propicia un entorn favorable perquè la conquesta de la seva autonomia personal continuï creixent. 

El desenvolupament dels hàbits d’alimentació són evolutius i  depenen del grau de maduració neuromuscular i psicològic de cadascú, així com la motivació personal.  Oferint–li coberts, plats i gots de vidre, a l’infant se li obre una porteta al món dels adults tot transmetent-li  confiança.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en mirades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s